Blandt papkasserne på ødegården

Så er jeg her. På Kjeldbergs nye Drops.

Her er lidt ufærdigt, men her er en dejlig fornemmelse af ødegård.
Har flyttet et par få ting med mig fra den gamle blog, men ellers starter vi forfra. Så må vi se, hvad der kommer på hylderne.

Linkene mangler jeg bestemt, men det må komme pø om pø.

Reklamer

8 kommentarer

 1. Kære Ane-Marie!

  Det kan da ikke passe – ? Er du flyttet, sådan rigtigt?
  Lader du intet af dig være på Urban?
  Suk..:( Det jeg ked af..

  Men – det her ser nu også smukt ud, du! 🙂 Og jeg sætter dig på min digitale opslagstavle! SÅ du kan regne med besøg!
  😉

  Knus
  Lonni

 2. Jamen dog, du flytter fra urban. Det er da en skam, at vores lille forfatterkoloni bliver mindre – men her ser da også meget pænt ud, og måske er udsigten bedre? Anyway, jeg vil se at få rullet din nye blogadr. på rullen!
  Kh Pia

 3. Hej!
  Tillykke med flytningen til dine egne fire blogvægge, som du kan flytte, bøje og strække helt efter eget behov og for godt befindende.
  Håber du får skabt rum og omgivelser, som du kan trives i uden fornemmelsen af, at der hele tiden er nogen, der kigger dig over skulderen og mener at skulle vurdere, om det, du nu laver er interessant nok til den store vide verden.
  Det ER interessant, og det er dit, og jeg er sikker på, at du her i langt højere grad end visse andre steder uforstyrret kan pleje dine interesser og venskaber samt ikke mindst dialogen.

  Kærlig hilsen
  Reinhard

 4. Tak for hilsnerne, alle tre – og tak Lonni og Digta for at I vil sætte mig på ‘rullen’ 🙂 . I kommer også på min, når jeg lige får den lavet!

  Ja, jeg fik lidt svært ved at gennemskue Urban-blogportalens ‘officielle’ linje og formål og mærkede, at jeg brugte for megen energi på dét, i stedet for på MIT formål med at blogge – og MIN glæde ved det.

  Så jeg tog en rask beslutning og flyttede til ‘ødegården’ her. Så må vi se, hvordan det bliver.

  Håber at se jer igen, når jeg begynder at fylde lidt på ødegårdens hylder efterhånden 🙂

 5. Halløj, der er ikke langt fra ord til handling! Til lykke med den nye ødegård. Jeg gik selv og overvejede en ny flytning, men var for træt til at gøre noget ved det igår.
  Jeg kunne selvfølgelig også bare flytte tilbage til min gamle gård, som ligger meget øde og ikke er spor urban.

  God vind til denne blog! (vi skal nok gøre reklame!)

  Kirsten

 6. Åh … jamen for silvan da … hvor vildt, at du flytter … og så til en ødegård herude i blogosfæren … jeg har bygget dig et lille mentalt ildsted – de bruges som oftest i italienske bjerghytter med kronisk solnedgang, men jeg er overbevist om, at den passer perfekt her til dit nye domicil … jeg skal flux installere dit nye hjem på min blogroll.
  Stort knus
  Morgan

 7. Flot udsigt på ødegården. Her duftet helt nymalet – og jeg laver også fluks et link på min blogroll. Så let slipper du ikke. 🙂

 8. Tusind tak 🙂

  Og tak for det mentale ildsted, Morgan. Elsker forestillingen om, at det er importeret fra en hytte med kronisk solnedgang…

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: