Kjeldberg er sat til salg

Mggllpp! Nu er det tilsyneladende alvor. Han vil sælge mig. Ham Sebastian. Det var ikke bare noget, vi legede, det er rigtigt. Virkeligt.

Jeg kan bestilles på internettet. Bare sådan.

Jeg koster 199 kroner, er til fals for enhver. Ingen vej tilbage.

Se her på Bogguide.

(Vil nogen venligst knibe mig i armen? Hårdt.)

***

fred_stor1.jpg

Reklamer

11 kommentarer

 1. Sidder lidt for langt væk til at knibe dig i armen 🙂 Tillykke! Jeg udkommer 5 dage efter. Vi burde holde en fest. Du har udgivet før, men titlen forfatter er for skøn, og den er dejlig at skulle vænne sig til. Håber dette bliver begyndelsen på et langt forfatter-liv for os begge. Ville det ikke være det største?

 2. yeeehaaaa – du er hermed knebet i armen (sådan i overført, indirekte betydning altså)

  blæret – blæret – tillykke – tillykke 🙂

 3. Jeg venter altså spændt 🙂

 4. Aj, hvor er det spændende! Og blæret! Ih, du skal være stolt af dig selv. Rigtig meget tillykke!

 5. Jow jow, det var da ikke så ringe endda. 🙂

  Tillykke!!!!!!!!!!!

 6. Tak skal I have, rare mennesker.

  Jo, gid vi begge bliver top-super-nobelprisede forfattere i løbet af de næste år, Spacemermaid :-).
  Og jeg vil i hvert fald feste for dig ved at vifte med små flag og råbe hurra på din udgivelsesdag!
  Min første roman var jo kun en e-bog, og følelsen ved en papirbog er helt anderledes, ingen tvivl. Også fordi mit gamle (e-)forlag stort set ingen PR udførte. Så jeg føler mig faktisk temmelig debutantet for tiden. Med alt hvad det indebærer. Lige nu i disse timer indebærer det en ret stor modfaldenhed og ‘sceneskræk’ – igen…

 7. Så er den bestilt. Og jeg glæder mig meget til at læse den. Forstår slet ikke det der med Bogguide. Hvordan fungerer det? Du siger, at man kan bestille min roman der også, men Politikens Forlag sagde nej til forudbestillinger. Er det fordi, det er gennem boghandlerne?

 8. Nej, hvor dejligt. Jeg tror, du er den allerførste køber. Jeg er helt benovet…

  Glæder mig også meget til din bog, hvis indhold jeg jo kender lidt af fra den gamle blog – men en hel del kender jeg absolut ikke :-). Det bliver spændende at se det i helhed.

  Ja, som du sikkert så ovre på din blog, så er Bogguide en service fra Boghandlerforeningen, hvor alle nye danske bøger kan bestilles. Meget god service for os, der har langt til en bogpusher.

  Hold da op, nu er det alvor for os begge to!

 9. Kjeldberg – Politiken siger, at Bogguide først propper billede af bogen på og omtale, når den udgives – men din har jo haft begge og udkommer først den 1. maj. Hvordan har du/Facet ordnet det?

 10. Undskyld – 5. maj se´fø´li

 11. Iflg. min forlægger er det forlaget selv, som skal sørge for at uploade billede og beskrivelse til Bogguide (vistnok via noget, der hedder BiBi-systemet). Min forlægger har så valgt at uploade i god tid før udgivelsesdagen. Og jeg husker, at min kære kollega Hans Schmidt Petersens Den gode Amerikaner (Aschehoug) var på med billede og omtale MEGET længe før udgivelsen.
  Så jeg tror, det handler om, hvilken politik forlaget har på det felt.

  (Yep! Det er 5. maj, den kommer ud, min!)

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: