På bestsellerlisten hos eLounge – MIG?!

Øhm… For lidt siden var jeg nr. 6 på bestsellerlisten for generel skønlitteratur hos eLounge. Det kan næsten ikke passe, men jeg stod der. Også selv om jeg tjekkede listen forfra flere gange i træk.

Eller MIG var det nu ikke, de havde noget best-salg af – det var min roman.

Efter en fortumlet dag i går er jeg nu endnu mere rundtosset.

Reklamer

5 kommentarer

 1. Ane-Marie – nu siger jeg så, hvad jeg sagde til Beologen igår: Jeg har en god fornemmelse omkring din roman. Om det skyldes de få og korte uddrag af den, som du har været så venlig at lægge ud som smagsprøver – eller om det er en sjette sans, der gør sig gældende – det aner jeg ikke.
  Men altså, med fare for at tage helt fejl, så spår jeg dig succes med denne udgivelse.

 2. Hvor skønt!!!!!!!

 3. Kommer du fra Solkeborg? Jeg har virkelig en svaghed for den by! 🙂 Den har ALT og så er den alligevel til at finde rundt i. Jeg har boet ca 11 km udenfor Silkeborg nogle år – en overgang. 🙂

  Ja, du er simpelthen på bestsellerlisten er du. Kender suset. Da min røde bog udkom i 2005 – lå den jævntligt på bestsellerlisten hos saxo.com. Altid ved siden af en af mine yndlingsforfattere – enten Ursula K eller NOrdbrandt 😉

  Nyd det!

  Kh
  Lonni

  PS: Hej Tina Charlotte! :))

 4. Solkeborg! Tsk — :)) Hverherrebevare mit sprog!

 5. Tak TC – hvor ville det være skønt 🙂

  Tak Space og Lonni.
  Huh, Lonni – har nu en sær fornemmelse af, at jeg er kommet på den bestsellerliste ved en fejl. Jeg kan slet ikke forstå det. Men det er et skønt sus!

  Ja, jeg er født og opvokset i æh – Solkeborg ;-), men min familie var tilflyttere, og jeg er egentlig blevet helt fremmed for byen, da jeg flyttede bort (og delvis i perioder ret langt bort) som 18-årig og ikke har nogen familiemedlemmer tilbage der længere.

  Men en rar by, det er det.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: