Aftenguf: Flamberet matadormix

I al aftenlig hast:

Sentura har anmeldt min roman Fred og Ro, så jeg sidder her og tuder alle øjnene ud!

Reklamer

14 kommentarer

 1. Tillykke,Kjeldberg. Det var li’godt ikk’ så ring’ endda, hva’?
  Har tilladt mig at lave en lille henvisning fra min egen blog også. 🙂

 2. Jaiiiih, hvor er den flot! Teløk!

 3. Oh yeah!
  😀

 4. Yes! Åh hvor er det dog en fantastisk anmeldelse!

 5. Tak skal I have. Ja, dér blev madam Kjeldberg glad 🙂

 6. I mine øjne handler selve indlægget og kommentarerne om en dyb afhængighed, som ikke klæder bloggens elitære skribenter.

 7. Afhængighed af hvad, mere præcist?
  Og hvori består og defineres “bloggens skribenters” 1) homogenitet og 2) elitærhed?

 8. Nå, ingen uddybning af denne kritik er dukket op. Det havde da ellers været interessant at få lidt flere ord på disse vurderinger.

 9. Hvad du mener med afhængighed og elitære skribenter,Liselotte, forstår jeg heller ikke.

  Det er meget naturligt, at der opstår bestemte “cirkler” på nettet, hvor nogle bloggere ud fra en bestemt fælles berøringsflade kommenterer hinandens indlæg, danner venskaber, fællesskaber, eller hvad man nu vil kalde det. Det finder du overalt på nettet, inden for alle områder.

  Heldigvis er det da de fleste steder så demokratisk, at man kan sparke en kommentar ind lige der, hvor man har lyst.

 10. Afhængighed af anmeldere og andres meninger. Sex skal ikke vurderes men opleves. Gensidig (virtuel) persondyrkelse. Der er os – og så er der de andre. Hvis du giver mig et (virtuelt) knus, vil jeg gerne svare igen med et (virtuelt) kram. Uudtalte forventninger til hinanden. Gør det dog mere åbenlyst!

 11. Hej Liselotte

  Tak for din uddybning.

  Hermed et svar punkt for punkt:

  “Afhængighed af anmeldere og andres meninger.”
  Et skønlitterært værks salg afhænger blandt andet af, om det får anmeldelser, og om de er gode. Sådan fungerer bogmarkedet. Forfatterens chance for at blive udgivet med andre senere værker afhænger ligeledes af anmeldelser og salg. Derfor er en forfatter naturligvis glad for gode anmeldelser.
  Som ansat i forretningslivet eller i andre gængse jobs vurderes ens arbejde løbende af overordnede og kolleger. Som forfatter står man langt mere alene – mens man skriver, og når ens værk er udgivet. Men man er som alle andre, der udfører et stykke arbejde, interesseret i at vide, hvordan ens arbejde fungerer. Derfor er man glad for at modtage andres vurderinger af et litterært værk – det være sig fra forfatterkolleger eller læsere.

  “Sex skal ikke vurderes men opleves.”
  Sex er dejligt at opleve. Nogle vil også gerne vurdere oplevelsen bagefter. Det synes du ikke, at man skal. Det er en interessant tilgang til emnet, og du har da al ret til den indstilling.
  Jeg kan blot ikke se, hvilken relevans det har for det, du her kommenterer.
  Min bog er ingen vurdering af sex. Det er en roman, som indeholder SKILDRINGER af sex – sammen med mange andre af livets foreteelser.
  Ej heller Senturas anmelder vurderer sex, han vurderer derimod Fred og Ros skildring af sex, ligesom han vurderer en række andre af bogens aspekter.

  “Gensidig (virtuel) persondyrkelse. […] Hvis du giver mig et (virtuelt) knus, vil jeg gerne svare igen med et (virtuelt) kram.”
  Det er det, der kaldes venlighed – og opbakning. Ser du også persondyrkelse i andre ytringer af venskab eller venlighed?

  “Der er os – og så er der de andre.”
  Dette vil jeg gerne have uddybet. Hvem er disse ‘os’ – og hvem er ‘de andre’? Hvilken homogenitet ser du i gruppen ‘os’?

  “Uudtalte forventninger til hinanden. Gør det dog mere åbenlyst!”
  Også dette vil jeg gerne have uddybet.
  Hvem er det, der efter din opfattelse uudtalt forventer hvad? Hvem er ‘hinanden’?
  Og HVAD skal efter din mening gøres mere åbenlyst?

  Venlig hilsen
  Ane-Marie Kjeldberg

 12. Gode spørgsmål, Kjeldberg!

  Nu er jeg i det hele taget ikke verdensmester i det abstrakte, men jeg ville da også være meget interesseret i konkret kød på Liselottes for mig lidt kryptiske kommentarer.

  Og jeg vil da i hvert fald gerne sige: Jeg er mest mig selv, mærkelig som jeg er. 🙂

 13. Lad os se, om hun vil uddybe.

  Vist er du dig selv 🙂

 14. […] Min interesse for, om jeg ikke er død June 15th, 2007 En blogkommentator, Liselotte, skrev forleden her på bloggen, at min glæde over min roman Fred og Ros anmeldelse på Sentura – […]

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: