Omslåeren brygger farligt

gabrielle_d_estree_-_louvre.jpg

Nyheder fra illustratoren: Hun har brygget koncentreret de sidste dage og har superherlige idéer til Marcipansøstres forside!
Lige nu er billedet ovenfor (af Gabrielle d’Estrées og hendes søster) i brygget sammen med – nej, det vil jeg ikke fortælle, nogen kunne løbe med konceptet! Men det lyder bare godt, – en vidunderlig, forskrækkende kombination. Jeg er begejstret.

2 kommentarer

 1. Fantastisk billede det der – det bliver spændende at se det færdige resultat.

  Hvad gør man egentlig i forhold til rettigheder i sådan et tilfælde?

 2. Jeg er også vildt spændt for nu at sige det mildt.

  Mht. rettigheder, så indgår billedet kun som inspiration til nogle af personrelationerne i den kommende forside – forsiden bliver noget ganske andet. Bl.a. ydermere med inspiration fra Krøyers “Døtrene Benzon” og fra Les Tres Riches Heures du Duc de Berry – plus formentlig en sag fra en ganske anden ende af spektret, en sag som jeg vil lade komme som en overraskelse, når omslaget er færdigt.
  Og måske kommer det så i sidste ende til at bevæge sig i en helt anden retning alligevel :-).

  Spændende er processen i hvert fald.

  Og illustratoren, TamaraLara, går til sagen med stort engagement og igen med en enorm indføling med bogen. Hendes forståelse af min Fred og Ro var jeg yderst taknemmelig for, og den samme indlevelse mht. Marcipansøstres forskellige toner mærker jeg nu. Det er en stor gave at føle, at illustratoren virkelig GIDER ens værk – og har fanget dets stemninger.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: