Marcipanpiger er hotte og ikke not – og netboghandlerne ved det!

Min flinke forlægger ringede lige og vi havde en rar snak. Ekstra rar blev den af, at han fortalte, at Marcipansøstre sælger rigtig godt. Jeg må ikke oplyse eksakte salgstal, men jeg er ret overvældet…

Det morsomme er, at stort set ingen af de fysiske boghandler ligger inde med bogen – men kunderne bestiller den hjem via nettet i en lind strøm. Hvor synd for bogladerne, at de går glip af handlen 😦

Bibliotekerne er også glade for bogen, anskaffer i store mængder – og flere steder er der allerede kø af reservationer.

Det er da skønt – især i betragtning af, at ingen af de traditionelle avis-litteraturredaktioner endnu har anmeldt bogen.
Nutidens læsere læser åbenbart de netbårne anmeldelser (Sentura o. lign.) og bruger dem til at tage bestik efter.
Herligt.

8 kommentarer

 1. Det er da for vildt fedt! …og interessant at net-omtale kan gøre det alene…meget interessant!!!

  Tillykke 🙂

 2. Og meget velfortjent !!!!

  Tillykke (eller hvad man nu siger, når der ligger benhårdt arbejde og hjerteblod bag…)

  Knus

 3. Dejligt at høre! Også et meget stort TILLYKE fra mig.
  🙂

 4. HURRA!

 5. Jeg har kun een kommentar: hep! 😀

 6. Tak skal I have, alle I søde mennesker 🙂

  Og ja, BPØ, jeg studser faktisk også over, at bogen har klaret sig så pænt her de første uger, når der endnu ikke er papiranmeldelser af den.
  I det store udland viser erfaringen vistnok, at læsere mere og mere læner sig op ad netomtale og -anmeldelse af litteratur, men jeg troede umiddelbart, at vi her i DK var lidt mere konservative.

  Men dejligt er det! Og jeg er superglad for, at Sentura har anmeldt så smukt og indlevet, og at der er kommet omtaler div. andre steder på nettet. Herunder er jeg stadig lidt paf over den fyldige artikel hos Oestrogen.

  Et par papiromtaler har bogen jo også fået – dels i vores lokale avis, dels via min kronik i Politiken. Det skal man selvfølgelig også indkalkulere.

  Og så betyder bloggeriet helt klart også en god del – især når man er så heldig, som jeg har været, også at få omtaler på andres blogs. Det er jeg meget, meget taknemmelig for.
  Tak, venner!

 7. Jeg læste i en anmeldelse af Steen Langstrups ‘Hjælp, jeg vil skrive en bestseller’ – at den…hvad VAR det, man kaldte det: “virale omtale”??…i 2008 er mindst lisså vigtig som PR og reklame. Og med det menes mund-til-mund metoden, eller her på nettet: skærm-til-øje metoden.

  Jeg tror og håber du har ramt den gode kombination: god bog + god timing mht om emnet er oppe i tiden.

  Hep!

 8. Jeg håber, virussen vil fortsætte sit omløb lidt endnu, – selv om det også kunne være rart at føle sig som noget lidt mere gedigent end en smitsom sygdom…

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: