Så lod jeg mig forføre…

… omsider …

af Facebook …

Ane-Marie Kjeldbergs Facebook-profil

5 kommentarer

 1. øv – så kommer jeg garanteret til at føle mig endnu mere udenfor. Der er efterhånden en del ting, man ikke kan få lov at opleve, hvis man ikke registrerer sig. Jeg var registreret, men har forladt det igen….hmm….tænke tænke.

  Velkommen tilbage efter nytårslukningen! Godt at se dig igen 🙂

 2. Du er skam ikke alene, stensamler 😉 . Jeg kan komme med rigtig mange gode grunde til at holde sig væk fra Fjæsbogen (det har jeg også jævnligt blogget om) – ikke mindst ophavsretsspørgsmålet.

  Men … god fornøjelse, Ane-Marie. Måske ændrer du mening efter et stykke tid 😉 .

 3. Kære to

  Jeg holdt selv længe på, at det der, dét gad jeg bare ikke, bloggeriet og mailen etc. måtte være nok.
  Men forfatterforeningen taler for Facebook, mængder af kolleger gør – to af mine børn gør, så nu måtte jeg prøve.

  Og faktisk har jeg indtil videre været glad for sagen. Har opnået ny kontakt til “forsvundne” bekendte – og det er supernemt at følge med i mange venner/bekendtes gøremål og interesser.
  (Samt se, hvor GAAAMLE folk er blevet (undertegnede undtaget naturligvis!))

  Også muligheden for at indmelde sig i diverse grupper er interessant – igen en meget nem mulighed for at følge med i div. aktiviteter (fx inden for litteraturens verden).

  For mig vil Facebook ikke være et sted at publicere tekster (så jeg imødeser ikke umiddelbart copyrightbesvær), men et sted at netværke, snuse nyt op om hændelser i magasiner og grupper inden for skriveriet, måske dyrke lidt pingpong med skrivende kolleger og andre gode mennesker (!) – og så ser jeg simpelthen stedet som en mulighed for PR – kan jeg gøre 5 gamle venner nysgerrige over for mit skriveri og dermed måske sælge 5 bøger mere, så tager jeg det glad med 🙂

  Men ja, det kan godt være, at jeg ændrer mening 🙂 – i hvert fald kan jeg se, at stedet godt kan blive lidt af en tidssluger…
  Men foreløbig prøver jeg det af. Så må vi se.

  Og tak for velkomsten, Stensamler 🙂

 4. Jeg synes, der er blevet så stille i bloggenes kommentarfelter. Og jeg har en mistanke om, at det er fordi, folk bruger kræfterne på facebook. Det er lidt en skam.

  Jeg tør bare ikke være på facebook. Sådan er det. Så må jeg jo gå glip af alt det sjove 😉

  Men jeg er slet ikke afvisende over for at bruge forskellige medier. Jeg chatter f.eks. gerne med mine venner på Live Messenger (hint).

 5. Jeg tror godt, der kan være noget om, at folk bruger kræfterne på Facebook – der sker i hvert fald meget der.
  Selv er jeg desværre nok generelt blogfjern – og har været det gennem længere tid… (også længe før FB).
  (Og jeg illustrerer grundigt min fjernhed ved at være så længe om at svare her 🙂 )

  Nu har du og jeg i mellemtiden mailvekslet lidt om FB – og jeg kan godt følge dig i, at stedet skal bruges med omtanke, og at det (stedet) kan have ulemper forbundet med sig. (Jeg håber ikke, at rygterne om misbrug af oplysninger og profiler har noget på sig… Krydser alle fingre.) (Og lægger forsigtigvis ikke meget personlige oplysninger derind.)

  He-he – chat… Det er sjovt, for det er så til gengæld noget, som jeg slet ikke kan med. Det forvirrer og stresser mig – og kan ofte gøre mig ligefrem irriteret (det lidt jeg nu har forsøgt).

  Sådan er vi så forskellige, vi mennesker – også i vores mediepræferencer. 🙂

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: