Slipstrøm

Man kan tænke over den stavl af selvhjælpsbøger, man fik gennem årene, inden giveren gik uden en lyd – og uden et eneste pamflet flagrende i sit spor. Burde man ha’ anet uråd, mens stavlen groede? tænkte hun og bladrede lidt i bunken for at se, om der skulle være noget om “Strong, Confident Women coping with Silence and Closed Doors”.

Bunken væltede og afslørede storsmilende halvgamle kvindeansigter i perfekt liftet stand og titler som “Stol på Verden”, “Lær at have Tillid”, “Livet er Kærlighed”. Hun hældte mælk (skummet) over dem, nu hun var i gang.

Reklamer

2 kommentarer

  1. Hahahaha…. could have been me.
    Åh ja, jeg må finde en rolig time og sætte mig til at høre P2-udsendelsen.

  2. Jeg kan faktisk vældig godt lide selvhjælpsbøger – i hvert fald nogle af dem. Men nogle kammerspil med selvhjælpsbog (i flertal evt.) kan blive lidt af en ironi, hvis man er heldig (eller uheldig, som man nu lige ser det 🙂 ). Måske kan man skrive roman på det, går jeg og tænker lidt over…

    P2-tingen om HSP’s Snegl var en fin lille sag, men på lørdag skulle der komme en større sag om emnet på P1 – i Skønlitteratur. Den var varslet til den forgangne lørdag, men blev udsat.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: