Pressemeddelelse om “Aktstykker: 11 erotiske gradueringer”

??????????????

Forfatter: Ane-Marie Kjeldberg
Del af Erotik med Niveau-serien.
E-rotika|Forlaget Jansson

ISBN 978-87-995581-3-1

Sidetal: ca. 130 (opgjort i p-bog-sider)
Pris (vejl.): 59 kr.

Forfatteren Ane-Marie Kjeldberg voksede op i et hjem, som var meget opsat på at skærme efternølerdatterens dyd. Det havde ikke helt den tilsigtede effekt. Det gjorde ganske vist, at hendes tidlige sensualitet og seksualitet udvikledes i et tavst vakuum, og ”det gav mig i de første år af min ungdom en del usikkerhed over for det andet køn,” fortæller forfatteren. Men det gav hende også en form for uskyld og evne til gliden mellem sensuelle og ikke-sensuelle sansninger, som i de voksne år blev til en stor styrke og glæde for hende.

Nu får vi 11 dejlige fortællinger om begær, erotik og sex hentet ikke fra pornografiens verden, men fra det levende liv. Det er varmt, det er lystent, og det er frem for alt befriende ægte i sin variation og nuancerethed. Fortællingerne er hovedsageligt set fra kvindeside (men mange mænd vil uden tvivl være mere end nysgerrige efter at læse med).

Fortællingerne giver os det hele: fra brunstigt lige-på-og-direkte over seksuelle fantasier og eksperimenter, via drømmeagtige sekvenser til poetisk og dirrende underspillethed.
Vi møder den purunge gymnasiepige og hendes idol; de to forfattere, der leger en grænseoverskridende e-mail-leg med overraskende udgang; de to veninder, der genfinder hinanden for en hed eftermiddag; mænd og kvinder, alene og sammen; de voksne par og ikke-par i alle aldre.
Alt elegant skildret af en forfatterinde, der kan sin metier og har dyb interesse og evne for nuancer, sprog og levende, dampende sansning.

E-bog.
Del af Erotik med Niveau-serien.

Ane-Marie Kjeldberg har tidligere fået udgivet tre romaner samt to håndbøger om kreativ skrivning og sansende nærvær.
Hun er medlem af Dansk Forfatterforening.
Politiken om Ane-Marie Kjeldbergs roman Marcipansøstre: ”troværdigt og medrivende”.

Om AKTSTYKKER: 11 EROTISKE GRADUERINGER: ”En enestående syntese af rå liderlighed og ren poesi. Hvis man vil ophidses, vil nyde, vil sanse, så bør man læse denne bog. Da får man det hele.” (Forfatteren Hans Schmidt Petersen.)

foto-28Ane-Marie Kjeldberg er uddannet inden for voksenpædagogisk formidling, suppleret med studier i bl.a. klassisk filologi på Århus Universitet.

Også i sine romaner har hun vist sin nuancerede tilgang til erotikken. Mange læsere og anmeldere har værdsat og rost romanernes erotiske toner – mens andre har været dybt forargede.

AKTSTYKKER: 11 EROTISKE GRADUERINGER udkommer på Forlaget Janssons datterforlag E-rotika.

Mere om bogen og forfatteren på forlagssiden E-rotika.
Bogen udkommer som e-bog via Gopubli.sh 23. maj 2014 og kan straks købes der. Den vil også blive tilgængelig i alle netboghandler.

%d bloggers like this: