Avisomtaler osv.

Fred og Ro i pressen:

Januar 08: Kulturredaktør Hans Christian Davidsen fra Flensborg Avis på www.dk-forum.de – med udgangspunkt i reaktioner på Fred og Ro – om de tysk-danske grænsemindretals selvopfattelse.

September 07: Det kulturelle nettidsskrift Valmuer, nr. 11: Fred og Ro. Kontroversiel roman af Ane-Marie Kjeldberg – i al stilfærdighed. Tosiders artikel med omtale af Fred og Ro samt interview med Ane-Marie Kjeldberg om hendes personlige baggrund for at skrive romanen, modtagelsen af den og “budskabet” i den.

23. juni 07: Jyllandsposten: Kronikken “Latterlige tyskersvin…” af Ane-Marie Kjeldberg – om dele af Fred og Ros emnekreds.

3. juni 07. Alsingeren: Lille artikel af Ane-Marie Kjeldberg om “hensigten” med Fred og Ro. Blev bogen skrevet for at sætte lus i skindpelsen?

19. maj 07. Midtjyllands Avis: Helsides interview om romanen og dens baggrund samt om hovedpersonblogs og forfatter-ditto. “Noget af det, som jeg gerne vil fortælle med min roman, er, at hvis man ikke åbner op for den smerte, som fortiden har påført, så undgår man heller ikke, at generation efter generation kommer til at bære smerten med sig, siger Ane-Marie Kjeldberg.”

24. april 07. Flensborg Avis: Udførlig omtale af bogen og dens mindretalstyske handling. Henvisning til forfatterbloggen.

20. april 07. Martin Johs. Møllers Litterære Blognyheder: Omtale af romanen og dens tilhørende blogs. Varsling af kommende anmeldelse af roman og blogs under ét.

%d bloggers like this: