Avisomtaler m.v.

Avisomtaler etc. af Ane-Marie Kjeldbergs roman Marcipansøstre
.
Interview i Urban, Svært med børn og sex i samme sætning, 05.09.08
***
Interview i Århus Stiftstidende, Svært med børn og sex i samme sætning, 30.08.08
***
Gl. Rye Aktuelt giver Marcipansøstre og dens anmeldelser fyldig omtale på sin Biblioteks-side i august 08
***
Marcipansøstre månedens bog på Skanderborg Bibliotekerne, juni 08
***
Skagen Onsdag beskriver Marcipansøstre i artiklen: “Nye tilbud fra Skagens Bibliotek”
***
Artikel i magasinet Oestrogen, Sex, frygt og brune tekrus, 10.04.08
***
Kronik i Politiken, Børn i kyskhedsbælte, af Ane-Marie Kjeldberg, 10.04.08. Kronikken relaterer til Marcipansøstre.
***
ZoomMagazine anbefaler Marcipansøstre 09.04.08.
***
Artikel i online-magasinet Aniston.dk, Et sexoffers skamfulde lyst., 07.04.08. Skrevet af Ane-Marie Kjeldberg. Artiklen tager sit udgangspunkt i Marcipansøstre og researchen til den.
***

Midtjyllands Avis Marcipansøstre .

Interview med Marcipansøstres forfatter, Ane-Marie Kjeldberg, i Midtjyllands Avis, 25.03.08. Et par korte citater og klip:

“Denne gang er temaet børn og unges seksuelle søgen kontra voksen grænseoverskridelse.
Ane-Marie Kjeldberg fik ideen til bogen efter at have talt med en voksen kvinde, der var udsat for seksuelle grænseoverskridelser som barn.
– Kvinden fortalte, at hun slet ikke havde opfattet, at det var forkert, før omgivelserne fandt ud af det og gjorde hende til offer.
Hun fik at vide, at det var forfærdeligt, og det var det jo også, men der var slet ikke plads til de andre følelser hun også havde. Hun havde faktisk dårlig samvittighed over for krænkeren, og ønskede ikke at han skulle straffes, men det kunne hun ikke sige til nogen.”

marcimidtjyll08stump2.jpg

marcimidtjyll08stump.jpg

marcimidtjyll08stump3.jpg

marcimidtjyll08stump4.jpg

Fra Midtjyllands Avis 25.03.08 Kenneth Lynghøj

%d bloggers like this: